Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Змішувач для Ванни REA Berg Хром REA-B2037

Код: 47997
Артикул: REA-B2037
Производитель: REA
В наличии
6 116 грн 4 893 грн

Описание Змішувач для Ванни REA Berg Хром REA-B2037

Купити Змішувач для ванни REA Berg Хром REA-B2037

На українському ринку сантехніки тривалий час утримує статус популярності змішувач для ванни в кольорі хром серії REA Berg. З цього приводу пропонуємо Вам ближче познайомитись з цією моделлю змішувача і зробити свій вибір на його користь.

Пропонуємо Вам купити кран для ванної REA Berg, який є досить бюджетною моделлю, виготовленою в дизайнерському стилі «мінімалізм». При сукупності таких нових технологічних та дизайнерських ознак, як гальванізаційна антикорозійна обробка та висока функціональність, легкість в управлінні та шарм хромового глянцевого покриття, яке дісталось цій сантехнічній моделі після тришарового пофарбування під тиском надвисоких температур, в хромованій моделі крану для ванни REA Berg збережено сутність звичайного традиційного одновентельного змішувача минулих років.

Дана дизайнерська модель чудово підійде і компактним, і просторим та розкішним ванним кімнатам, оформленим в сучасних стилях, включаючи новітній хай-тек та лофт, а також у ванним приміщенням з елементами і ознаками класики та аклектики. Це ідеальний варіант для пристінних ванн з системою скритого монтажу. Варто додати, що дана ванна система REA Berg легко прилаштовується над ванною на стіну і, маючи чудовий зовнішній вигляд, буде служитиме Вам впродовж багатьох років завдячуючи високотехнологічному конгломерату латуні - матералові, з якого вона виготовлена.

Купити змішувач для ванни REA Berg Хром REA-B2037 - можливо на сайті представника в Україні польського виробника сантехнічних виробів Rea - «rea.com.ua».

Необхідно додати, що виробник в комплектацію цієї системи заклав довгий металічний гнучкий шланг, круглу лійку для душу середніх розмірів, настінний невеликий тримач для неї та інструкцію для монтажу з іншими дрібними комплектуючими.

Зносостійкий сантехнічний продукт - хромований глянцевий змішувач для ванни REA Berg REA-B2037 не боїться різних впливів навколишнього середовища, дрібних механічних пошкоджень, ультрафіолетового проміння та різких температурних перепадів води. Він не темніє і не змінює свого кольору. Компанія REA гарантує своїм споживачам на багато років новизну хромованого блиску цього сантехнічного виробу і його бездоганну роботу.

Нагадаємо, що придбати кран для ванної REA Berg REA-B2037 є змога на даній сторінці нашого українського сайту, попередньо замовивши його на «rea.com.ua» - на сайті офіційного українського представника польської компанії з виготовлення сантехніки - Rea.

 Скористайтесь цією пропозицією!

Основные характеристики Змішувач для Ванни REA Berg Хром REA-B2037

Вигляд Увімкнення Одноважільний
Довжина Шланга (см) 150 см
Код Виробника REA-B2037
Стиль Сучасний
Тип установки на стіну
Цвет Хром
Встраиваемая система Так
Высота 11,5 см
Гарантия 2 роки
Глубина 12,5 см,12,5 см
Длина излива (мм) 125
Доп. характеристики Для Душа
Коллекция
Механизм Керамічний Картридж
Ограничение температуры Ні
Тип смесителя на Три Отвори
Форма душа Кругла
Ширина 19 см
Материал Латунь

Отзывы о Змішувач для Ванни REA Berg Хром REA-B2037

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Berg)