Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Змішувач для Ванни REA Berg Чорний REA-B2040

Код: 47996
Артикул: REA-B2040
Производитель: REA
В наличии
7 040 грн 5 632 грн

Описание Змішувач для Ванни REA Berg Чорний REA-B2040

Купити Змішувач для ванни REA Berg Чорний REA-B2040

Пропонуємо Вам купити кран для ванної REA Berg чорному кольорі з класичним дизайнерським рішенням та високими функціональними показниками. Дана модель системи для ванни REA Berg є досить популярною. Опрацьована вході гальванізації латунь дозволяє цей сантехнічний продукт експлуатувати безперебійно впродовж багатьох років, а тришарове покриття стійкою фарбою основи змішувача робить сантехнічний виріб таким, що не боїться температурних перепадів води, попадання ультрафіолету та решток синтетичних речовин на поверхню основи. Крім того, завоювати симпатії у покупців, допомогла змішувачу для ванни REA Berg в чорному кольорі, класична та витончена форма основи виробу з традиційною круглою лійкою середніх розмірів.

Доречно буде додати, що купити змішувач для ванни REA Berg Чорний REA-B2040 на нашому сайті «rea.com.ua» можливо за лояльною ціною без посередників. 

Даний сантехнічний виріб є досить легким у догляді і комфортним у користуванні. Він без особливих труднощів під час невеликого ремонту вмонтовується в стіну над ванною і зєднується з водопровідною системою Вашої дому.Таким чином  чорний класичний з авангардними елементами змішувач для ванни REA Berg чудово слугуватиме у Вашій ванній кімнаті і привабливим аксесуаром, і високофункціональною сантехнічною системою ванного приміщення. Даний дизайнерський акцент завжди буде доречним, якщо у Вашій ванній кімнаті розташовані меблі, фурнітура, чи окремі сантехнічні продукти в подібній кольоровій гамі.

Купити придбати кран для ванної REA Berg Чорний REA-B2040 - можливо на сайті представника в Україні польського виробника сантехнічних виробів Rea - «rea.com.ua».

Завдяки комплектації - чорній круглій лійці середніх розмірів, невеликому носику для зливу води, довгому металічному гнучкому шлангові та ричажку для регулювання води, а також чорній кольоровій гамі та своєрідній формі основи ця сантехнічна система для ванн стала досить популярною як серед любителів сучасної дизайнерської сантехніки так і безпосередньо серед відвідувачів нашого інтернет-аукціону. 

Створюючи відмінний акцент в інтерєрах ванних приміщень, система для ванни REA Berg довго зберігатиме свій бездоганний зовнішній вигляд і свіжість матового чорного покриття. Радимо придбати змішувач для ванни REA Berg в чорному кольорі. Покращуючи гігієнічні умови Вашої ванної, він забезпечуватиме Вам щодня гарний настрій під час водних процедур.

Нагадуємо, що Ви маєте змогу купити змішувач для ванни REA Berg Чорний REA-B2040 безпосередньо у офіційного представника польського виробника REA в Україні.

Скористайтесь цією пропозицією!  

Основные характеристики Змішувач для Ванни REA Berg Чорний REA-B2040

Вигляд Увімкнення Одноважільний
Довжина Шланга (см) 150 см
Код Виробника REA-B2040
Стиль Сучасний
Тип установки на стіну
Цвет Чорний
Встраиваемая система Так
Высота 11,5 см
Гарантия 2 роки
Глубина 12,5 см,12,5 см
Длина излива (мм) 125
Доп. характеристики Для Душа
Коллекция
Механизм Керамічний Картридж
Ограничение температуры Ні
Тип смесителя на Три Отвори
Форма душа Кругла
Ширина 19 см
Материал Латунь

Отзывы о Змішувач для Ванни REA Berg Чорний REA-B2040

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Berg)
icon_teleg Telegram icon_viber Viber