Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Умивальник REA Greta 75 REA-U1500

Код: 47840
Артикул: REA-U1500
Производитель: REA
В наличии
7 524 грн 6 019 грн

Описание Умивальник REA Greta 75 REA-U1500

Купити Умивальник REA Greta 75 REA-U1500 

Ремонт у ванній кімнаті або облаштування нової квартири вимагає придбання декількох необхідних аксесуарів. Раковина є одним з найважливіших, коли мова йде про сантехніку. Вони є декоративним елементом інтер’єру, але не варто забувати, що вони повинні бути зручними у використанні.

Шукайте незвичайну раковину? Пропонуємо придбати раковину REA Greta 75 REA-U1500, яка ідеально заповнить простір вашої ванної кімнати, зберігаючи бездоганний зовнішній вигляд та естетику інтер’єру.

Презентуємо Вам красиву, асиметричної форми раковину REA Greta 75. Оригінальність видовженої форми раковини та витончені лінії чаші, що нагадує пелюсток відкритої квітки лотоса, не лише з першого погляду звернуть на себе увагу власника великої ванної кімнати, а й провокуватимуть його зробити свій вибір на користь цієї моделі. 

Вишукана раковина REA Greta 75 має великогабаритні розміри, які становлять – 76 см – довжина чаші, 42 см – її ширина, 13 – глибина подовженої раковини.

Накладний рукомийник пристосований для встановлення на стільницю або тумбу.

Завдяки незвичайній формі та великим розмірам рукомийник REA Greta 75 прекрасно дивитиметься на сучасній стільниці доповнена стильними аксесуарами в кольорі «білий глянець»: прямокутним глянцевим донним клапаном та невисоким змішувачем,виготовленим в комбінації кольорів – «хром» та  «білий мат». 

Нагадаємо! Купити раковину Greta 75 REA-U1500 можна замовивши його на сайті «rea.com.ua» – сайті офіційного представника в Україні польського виробника сантехніки Rea.

Асиметрична форма, якої володіє раковина REA Greta 75 є оригінальним рішенням виробника. Вона є частиною невеликої дизайнерської колекції REA Greta. 

Виготовлений з високоякісного конгломерату та покритий білосніжною глазур'ю, чаша REA Greta 75 завжди сяятиме своєю білизною та виділятиметься на тлі меблів та іншою сантехнікою ванної кімнати. У випадку покупки – умивальника REA Greta 75, яка  стане справжньою окрасою Вашого помешкання.

Купити умивальник Greta 75 REA-U1500 можна замовивши його на сайті «rea.com.ua». В каталозі нашого асортименту сантехніки Ви також знайдете змішувачі, сифони та доні клапани, які ідеально підходять до умивальників бренду Rea.

Ознайомившись з сантехнікою Rea - Ви порините в багатогранний світ дизайну ванної кімнати! Ми впевнені, що серед нашого асортименту ви знайдете раковину для ванної кімнати , яка відповідатиме вашим очікуванням.

 Скористайтесь цією пропозицією!


Основные характеристики Умивальник REA Greta 75 REA-U1500

Код Виробника REA-U1500
Монтаж на Стільницю
Отверстие для смесителя Ні
Размер 43x76,6
Форма Інші форми
Цвет Білий,белый
Высота 13 см
Гарантия 2 роки
Глубина 10 см
Длина 43 см
Дополнительно Вага 11,5 кг
Коллекция
Ширина 76,6 см
Материал Кераміка,керамика

Отзывы о Умивальник REA Greta 75 REA-U1500

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Greta)