Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Умивальник REA Greta 65 REA-U8537

Код: 47660
Артикул: REA-U8537
Производитель: REA
В наличии
5 588 грн 4 470 грн

Описание Умивальник REA Greta 65 REA-U8537

Купити Умивальник REA Greta 65 REA-U8537


Красивої асиметричної форми білосніжна раковина REA Greta 65 – унікальна дизайнерська знахідка виробника сантехніки Rea. Витончена лінія чаші та оригінальна видовжена форма умивальника нагадує квітку відкритого лотоса. Така чаша одразу звертає на себе увагу. Ця модель ідеально підійде власнику невеликої ванної і з першого погляду провокуватиме покупця зробити свій вибір на користь унікальної білосніжної раковини REA Greta 65. Габарити середніх розмірів оригінальної дизайнерської є наступними : 65 см – довжина видовженої чаші; 40 см – ширина раковини;13 – її глибина. 

Завдячуючи незвичайним формам та традиційним середнім габаритам умивальник REA Greta 65 чудово виглядатиме на стильній сучасній стільниці. Прекрасним доповненням до моделі є стильний аксесуар - кругла біла глянцева кнопка, яка прикриває зливний стандартний отвір раковини, який складає 45 мм. Також відмінним доповненням до унікальної чаші стануть інші сантехнічні аксесуари – високий змішувач та оригінальний сифон виробника Rea в кольорах «золото», «хром», «чорний мат», які є змога відшукати та придбати на нашому сайті. 

Замовити раковину Greta 65 REA-U8537 можна замовивши його на українському сайті «rea.com.ua», де представлена продукція виробника сантехніки Rea.

Варто зазначити, що створений з допомогою нестандартної білосніжної раковини REA Greta 65 REA-U8537 дизайн Вашої ванної кімнати дозволить не лише розкрити Ваші творчі здібності, а й створить у невеличкому приміщенні своєрідну художню атмосферу. Дозволить побачити домашній санвузол не лише досить практичним і функціональним, а й естетично красивим та привабливим. Доречно буде додати, що ця оригінальна раковина Greta 65 REA-U8537 є моделлю досить мобільною і її можливо розміщувати на стільниці в різних варіантах. Зробити це дозволяють її форми та габарити. Саме ці характеристики надають моделі переваги перед іншими умивальниками. 

Зверніть увагу придбати умивальник Greta 65 REA-U8537 є можливість у нас на сайті, попередньо замовивши цей товар на «rea.com.ua», оскільки це сайт представника в Україні польського виробника Rea.

Високотехнологічний сучасний конгломерат, з якого виготовлений цей сантехнічний продукт виробника Rea, під час виробничого процесу був покритий білосніжним глянцем, завдяки чому умивальник REA Greta 65 REA-U8537 багато років не втрачає свого білосніжного блиску і продовж багатьох сезонів утримує першість серед топових умивальників виробника. 


Скористайтесь цією пропозицією!



Основные характеристики Умивальник REA Greta 65 REA-U8537

Код Виробника REA-U8537
Монтаж на Стільницю
Отверстие для смесителя Ні
Размер 40x65,5
Форма Інші форми
Цвет Білий,white
Высота 13 см
Гарантия 2 роки
Длина 40 см
Коллекция
Ширина 65,5 см
Материал Кераміка,керамика

Отзывы о Умивальник REA Greta 65 REA-U8537

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Greta)