Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Змішувач для Ванни REA Lungo Рожеве Золото REA-B6695

Код: 47425
Артикул: REA-B6695
Производитель: REA
В наличии
10 956 грн 8 765 грн

Описание Змішувач для Ванни REA Lungo Рожеве Золото REA-B6695

Купити Змішувач для Ванни REA Lungo Рожеве Золото REA-B6695

Красивих витончених форм в кольорі рожевого золота змішувач для Ванни REA Lungo REA-B6695 виробника сантехніки Rea – стане чудовою знахідкою для Вашої ванної кімнати, якщо Ви в процесі ремонтних робіт вирішите оздобити це приміщення ванними аксесуарами в золотому кольорі. Витончені лініі душової системи та видовжена оригінальна форма лійки змішувача легко диктуватиме Вам напрямок в дизайні  санвузла, розставляючи в інтерєрі беззаперечні акценти. Така душова система одразу зверне на себе увагу Ваших гостей і буде завжди приємною та комфортною в експлуатації.

Купити кран для ванної REA Lungo Рожеве Золото REA-B6695 - можливо на сайті представника в Україні польського виробника сантехнічних предметів для ванних кімнат Rea - «rea.com.ua».

З першого погляду REA Lungo REA-B6695 провокуватиме Вас зробити свій вибір на свою користь. Оригінальний змішувач для ванної кімнати припаде Вам до душі не лише через свої невеликі  габарити,  дизайнерські рішення та вишукану кольорову гаму, змішувач для Ванни REA Lungo буде ще й  комфортним і довговічним у користуванні. 

Він виготовлений виробником з міцного багатокомпонентного сплаву – латуні, яка в процесі високотехнологічних процесів пройшла кілька етапів гальванізації і стала тривкою до різних зовнішніх впливів, включаючи дрібні механічні пошкодження, ультрафіолетове випромінювання, температурні перепади тощо.  

Зверніть увагу, що придбати кран для ванної REA Lungo REA-B6695 є можливість у нас на сайті, попередньо замовивши цей товар на «rea.com.ua», оскільки це сайт представника в Україні польського виробника Rea.

Завдяки незвичайно витонченій  формі душової лійки та традиційно невеликим  габаритам основи змішувач для Ванни REA Lungo ідеально виглядатиме на стіні над Вашою ванною.Прекрасним доповненням до цієї моделі слугуватиме  змішувач для умивальника в кольорі рожеве золото –  ще один стильний аксесуар, який в дуеті зі змішувачем REA Lungo чудово прикрасить Ваш стандартний санвузол. Змішувач для умивальника в рожевому золоті Ви теж зможете придбати на нашому сайті. 

Придбати змішувач для Ванни REA Lungo REA-B6695 в кольорі  рожевого золота можна на сайті виробника Rea  в Україні - «rea.com.ua», де представлена дизайнерська продукція сантехніки  Rea.

Скористайтесь цією пропозицією! 


Основные характеристики Змішувач для Ванни REA Lungo Рожеве Золото REA-B6695

Вигляд Увімкнення Одноважільний
Довжина Шланга (см) 150
Код Виробника REA-B6695
Стиль Сучасний
Тип установки на стіну
Цвет Рожеве золото
Встраиваемая система Так
Гарантия 2 роки
Длина излива (мм) 190 мм
Коллекция
Механизм Керамічний Картридж
Ограничение температуры Ні
Тип смесителя на два отвори
Форма душа Прямокутна
Материал Латунь

Отзывы о Змішувач для Ванни REA Lungo Рожеве Золото REA-B6695

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Lungo)