Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Змішувач для Умивальника Bona Old Золото Високий REA-B2150

Код: 47639
Артикул: REA-B2150
Производитель: REA
В наличии
4 356 грн 3 485 грн

Описание Змішувач для Умивальника Bona Old Золото Високий REA-B2150

Купити Змішувач для Умивальника Bona Old Золото Високий REA-B2150

Якщо Ви полюбляєте оригінальні форми змішувачів, тоді Вам варто звернути увагу на ретро - модель змішувача Bona. Дана дизайнерська модель є не тільки продуктом високого класу, але й унікальною за своїм стилем. Її вартість, розміри та дизайн обов’язково припадуть до смаку вибагливому покупцю. Змішувач Bona REA-B2150 є досить зручним у побуті, тому що є моделлю універсальною. Він призначений для кріплення як на стільницю, так і на кухонну мийку та класичну раковину умивальника.

Купити змішувач для раковини Bona Old Золото Високий REA-B2150 - можливо на сайті представника в Україні польського виробника сантехнічних предметів для ванних кімнат Rea - «rea.com.ua».

Ідеальна обробка його латунного корпусу робить змішувач довговічним у користуванні та придає йому бездоганного вигляду. Доречним буде додати, що в змішувачі використовується керамічна головка високої якості, яка гарантує йому довготривалу безперебійну роботу протягом багатьох років. Найсучасніші технології виробника Rea роблять користування важелем змішувача Bona  REA-B2150 легким та приємним. Вилив у змішувачі оснащений спеціальною насадкою – аератором, який економить воду споживачу до 50%. В свою чергу це дозволяє акумуляторові змішувача зберігатись довше в чистоті.

Змішувач Bona REA-B2150 можливо використовувати як в домашніх ванних кімнатах та кухнях, так і в комерційних приміщеннях – кафетеріях, барах, готелях, ресторанах. Особливо привабливо та цікаво виглядатиме змішувач Bona в туалетних кімнатах в парному дуеті класичних раковин.

Купити змішувач Bona REA-B2150  можливо замовивши його на офіційному сайті польського виробника Rea в Україні –  rea.com.ua

Латунь, з якої виготовлений змішувач, добре чиститься, що дозволяє у ванній кімнаті підтримувати ідеальну чистоту, а його унікальна ретро - форми придадуть Вашому приміщенню особливо привабливого зовнішнього вигляду.

Замовити та придбати змішувач для раковини Bona Old Золото Високий REA-B2150 у відвідувачів нашого сайту є можливість на даній сторінці електронного каталогу сантехнічної продукції польського виробника REA.


Скористайтесь цією пропозицією!


Основные характеристики Змішувач для Умивальника Bona Old Золото Високий REA-B2150

Вигляд Увімкнення Одноважільний
Код Виробника REA-B2150
Стиль Ретро
Тип установки на Стільницю
Цвет Золото
Встраиваемая система Ні
Высота 28,5 см
Гарантия 2 роки
Длина излива (мм) 200 мм
Коллекция
Механизм Керамічний Картридж
Тип смесителя на один отвір
Материал Латунь

Отзывы о Змішувач для Умивальника Bona Old Золото Високий REA-B2150

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Bona)
icon_teleg Telegram icon_viber Viber