Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Змішувач для Біде REA Soul Чорний REA-B9995

Код: 47340
Артикул: REA-B9995
Производитель: REA
В наличии
4 356 грн 3 485 грн

Описание Змішувач для Біде REA Soul Чорний REA-B9995

Купити Змішувач для Біде REA Soul Чорний REA-B9995


Український представник польського виробника REA знайомить Вас з сантехнічною новинкою - дизайнерським виробом європейської фірми Rea – змішувач для Біде REA Soul в стильному чорному кольорі. Треба зазначити, що вищезгадана компанія, яка впродовж багатьох років успішно займається виготовленням та продажем сучасної сантехніки, нещодавно на українському ринку презентувала колекцію змішувачів для біде дизайнерської серії REA Soul в кольорі «золото», «хром» та «чорний мат» в концептуальними базовими ознаками стилю модерн, які є схожими за своїм рішенням та технічними характеристиками.

Купити кран для біде REA Soul Чорний REA-B9995 - можливо на сайті представника в Україні польського виробника сантехнічних предметів для ванних кімнат Rea - «rea.com.ua».

Стилізація цього сантехнічного виробу, виражена в пластичності вигнутих ліній та видовжених синусоїдних формах  чорного змішувача гарантуватимуть відвідувачам аукціону вагоме емоційне задоволення. А технічні дані цього виробу в свою чергу - забезпечуватимуть господарям високу функціональність цього сантехнічного продукту та довговічність в експлуатації.

Створюючи сучасний образ змішувача для біде в стилі модерн, дизайнери виробника REA, використали всі можливі особливості цього сучасного стилю, починаючи від примхливої форми та стриманого декору і закінчуючи домінуючою  на сьогоднішній день кольоровою гамою виробу. Такі ультрамодні сантехнічні вироби імпонуватимуть власникам будинків та квартир, які ретельно добирають нестандартні ультрамодні предмети сантехніки для своїх ванних кімнат з метою створення в цьому приміщенні емоційно відновлювальної атмосфери.

Ультрамодний чорний змішувач для біде REA Soul, будучи виготовленим з тривкого довговічного матеріалу - латуні, є стійким до деформацій, перепадів температури води, дрібних механічних подряпин, впливів ультрафіолету тощо.

Зверніть увагу, що придбати кран для біде REA Soul Чорний REA-B9995 є можливість у нас на сайті, попередньо замовивши цей товар на «rea.com.ua», оскільки це сайт представника в Україні польського виробника Rea.

У даному виробі використано традиційний тип зливу води та невисоку основу крана, яка сягає – чотирнадцять з половиною сантиметрів. Щодо діапазону виливу, то він дорівнює – сімнадцяти сантиметрам. Цей змішувач, спроектований в стилі модерн та з метою економії води, оснащений сучасним високофункціональним аератором.

Купити змішувач для біде REA Soul Чорний REA-B9995 в комплекті з гнучким шлангом пятдесяти сантиметрової довжини Ви маєте змогу на даній сторінці українського інтернет-каталогу rea.com.ua, де презентовано продукцію виробника REA.

Скористайтесь цією пропозицією!

Основные характеристики Змішувач для Біде REA Soul Чорний REA-B9995

Вигляд Увімкнення Одноважільний
Код Виробника REA-B9995
Стиль Сучасний
Тип установки на Біді
Цвет Чорна
Высота 14,5 см
Гарантия 2 роки
Длина излива (мм) 170
Коллекция
Механизм Керамічний Картридж
Тип смесителя на один отвір
Материал Латунь

Отзывы о Змішувач для Біде REA Soul Чорний REA-B9995

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Soul)