Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Змішувач для Біде REA Romano Чорний REA-B9901

Код: 47293
Артикул: REA-B9901
Производитель: REA
В наличии
4 444 грн 3 555 грн

Описание Змішувач для Біде REA Romano Чорний REA-B9901

Купити змішувач для Біде REA Romano Чорний REA-B9901


Вашій увазі пропонується оригінальна новинка польського виробника сантехнічної продукції Rea - змішувач для біде Rea Romano в чорному кольорі з авангардними формами та інноваційними технологічними рішеннями. Даний оригінальний чорний змішувач для Біде завдяки своїй авангардності та функціональності став сантехнічним виробом, який користується популярністю серед відвідувачів сайту «rea.com.ua» та споживачів сантехнічної продукції Rea. Виготовлений кран за типом монтажу: врізним. Його характерними рисами є мінімалізм та новаторські дизайнерські рішення, тому він прекрасно впишеться у ванну кімнату і чудово гармоніюватиме з білосніжним дизайнерським Біде, виготовленим в класичному чи авангардному стилі. 

Рекомендуємо купити кран для Біде REA Romano Чорний REA-B9901 тим, хто жваво реагує на глобальні переломи в культурних цивілізаційних процесах і мріє в естетиці домашнього інтер'єру знаходити позитивні емоції. 

Треба звернути увагу відвідувачів нашого сайту, які шукають сантехніку високої якості, на те, що основою пропонованого системи для біде лінії Romano є новий зносостійкий, високотехнологічний матеріал - латунь, що є досить довговічним. 

Придбати змішувач для Біде REA Romano, який володіє чудовими технічними характеристиками і є досить практичним і комфортним у користуванні завжди допоможе український сайт - «rea.com.ua».

Варто зазначити, що висота цього авангардного чорної матової системи для біде становить п'ятнадцять з половиною сантиметрів для зручності в якому використовується традиційний тип зливу води. Діапазон носика відповідно – одинадцять з половиною сантиметрів. Завдяки новітнім технологічним рішенням носик оснащений невеликим високофункціональним круглим аератором - спеціалізованою насадкою, що дозволяє господарям економно використовувати водопровідну воду.

Купити кран для біде REA Romano Чорний REA-B9901 є можливість у нас на даному аукціоні сайту rea.com.ua в каталозі сантехнічних продуктів виробника Rea. В комплект входить кріплення та з’єднувальний шланг довжиною пятдесят сантиметрів, які є необхідними для монтажу.  

На сторінках нашого каталога представлено колекцію Rea Romano, різних за дизайнерським рішенням та кольоровою гамою.


 Скористайтесь цією пропозицією!


Основные характеристики Змішувач для Біде REA Romano Чорний REA-B9901

Вигляд Увімкнення Одноважільний
Код Виробника REA-B9901
Стиль Сучасний
Тип установки на Біді
Цвет Чорна
Встраиваемая система Ні
Высота 15,5 см
Гарантия 2 роки
Длина излива (мм) 115
Коллекция
Механизм Керамічний Картридж
Тип смесителя на один отвір
Материал Латунь

Отзывы о Змішувач для Біде REA Romano Чорний REA-B9901

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Romano Old)