Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Змішувач для Біде REA Hass Золото Мат REA-B9970

Код: 47327
Артикул: REA-B9970
Производитель: REA
В наличии
6 028 грн 4 822 грн

Описание Змішувач для Біде REA Hass Золото Мат REA-B9970

Купити Змішувач для Біде REA Hass Золото Мат REA-B9970


Варто звернути увагу наших відвідувачів на золотисту модель, а саме змішувач для Біде REA Hass, який будучи укомплектованим золотистим металічним гнучким носиком з невеликим оригінальним аератором не лише перетворить Ваш невеликий санвузол в більш функціональне приміщення для гігієнічних процедур, а слугуватиме Вам ще й чудовим вишуканим сантехнічним аксесуаром, прикрашаючи собою дане приміщення Вашої оселі.

Його можливо віднайти на сторінках нашого інтернет – магазину, де презентовано продукцію виробника. Варто зауважити, що на пропонованих сторінках наших аукціонів можливо знайти велику колекцію змішувачів для біде лінії Hass в іншій кольоровій гамі, які є схожими за стилем, розміром та оригінальною дизайнерською формою.

 Щодо ж до золотистого змішувача дизайнерської лінії Hass - Hass Золото Мат REA-B9970, то його характерними рисами є бюджетність та своєрідний мінімалістичний декор з елегантними простими лініями основи та виливу. Висока антибактеріальність матеріалу основи цього змішувача забезпечить Вам подачу екологічно чистої води, а бездоганна міцність латуні, сприятиме стійкості цього сантехнічного продукту виробника до дрібних механічних впливів та пошкоджень.

Доречно буде додати, що легкий догляд за золотистим змішувачем для біде Hass забезпечують стандартні параметри моделі, які вважаються сьогодні на ринку сантехнічної продукції універсальними: висота такого змішувача дорівнює пятнадцяти сантиметрам, діапазон зливу відповідно – десяти з половиною сантиметрам. Прагматична дизайнерська форма, функціональність та довговічність в експлуатації є найвагомішими перевагами змішувачів для біде лінії Hass.

Незвичайний колір цього чудового сантехнічного продукту виробника за умови покупки стане бездоганним акцентом вишуканості в дизайнерськи оформленому інтерєрі Вашої ванної кімнати, а конструктивні рішення польських розробників, які працювати над даною золотистою моделлю,забезпечуватимуть безперебійну роботу цьому вишуканому сантехнічному виробу.  

Якщо Вам до вподоби прості і лаконічні форми сантехнічних предметів із вишуканим виглядом, тоді золотистий REA Hass саме для вас.

Скористайтесь цією пропозицією!

 

Основные характеристики Змішувач для Біде REA Hass Золото Мат REA-B9970

Вигляд Увімкнення Одноважільний
Код Виробника REA-B9970
Стиль Сучасний
Тип установки на Біді
Цвет Золото
Встраиваемая система Ні
Высота 14,5 см
Гарантия 2 роки
Длина излива (мм) 105
Коллекция
Механизм Керамічний Картридж
Тип смесителя на один отвір
Материал Латунь

Отзывы о Змішувач для Біде REA Hass Золото Мат REA-B9970

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Hass)