Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Умивальник REA Sofia Камінь Мрамор REA-U9908

Код: 47803
Артикул: REA-U9908
Производитель: REA
В наличии
5 588 грн 4 470 грн

Описание Умивальник REA Sofia Камінь Мрамор REA-U9908

Купити умивальник REA Sofia Камінь Мрамор REA-U9908

Романтична раковина REA Sofia завдячуючи своїй пастельній кольоровій гамі є не тільки досить функціональною, а й надзвичайно практичною моделлю. Зовні нагадуючи природний камінь мармур, раковина не лише приваблюватиме Вас своїм зовнішнім виглядом, а й своїми середнім розмірами та ціновою політикою, яку заклав виробник у цю модель. Варто повідомити, що завдячуючи цим характеристикам, умивальник Sofia вже не перший рік завойовує симпатії покупців і першість серед сантехнічних продуктів виробника цього типу. 

Купити умивальник REA Sofia Камінь Мрамор REA-U9908, який має чудові характеристики і є практичним у користуванні допоможе наш сайт - «rea.com.ua».

Високотехнологічний конгломерат – стовідсоткова екологічно стійка кераміка, з якої виготовлена модель раковини, забезпечує їй високий рівень антибактеріальності, міцності і стійкості до вологи, а також до ультрафіолетового випромінювання, температурних перепадів води і береже лоно раковини від просочування хімічних домішок, які знаходяться у рідинах, що потрапляють на поверхню чаші умивальника. 

Характерними рисами цього чудового невеликого накладного умивальника бюджетного класу є досконала імітація мармуру, простота, жіночність,   елегантність та універсальні габарити. Параметри оригінального романтичного умивальника REA Sofia становлять: 42 сантиметри - довжина умивальника, 34 сантиметри – складає ширина цієї оригінальної раковини і 15 см – становить глибина овальної видовженої асиметричної чаші. 

Нагадаємо, що купити раковину REA Sofia Камінь Мрамор REA-U9908 за помірною ціною без участі посередників є змога на даній сторінці нашого сайту «rea.com.ua».

Інноваційні технології, подарувавши оригінальній сірій раковині Sofia чудову імітацію природного мармуру, дозволяють цій моделі ідеально почуватися у  сучасній ванній кімнаті, оздобленій природними елементами декору, такими як  натуральний камінь та дерево. А ще, до прикладу, цей романтичний умивальник чудово дивитиметься на елегантній ванній тумбі з шухлядами та фурнітурою в золотому кольорі, оскільки його чудово доповнює фірмовий золотистий донний клапан Cliк – Claк та високий дизайнерський змішувач в кольорі «жовте золото». Прекрасно підійде даній моделі і виконаний в золоті компактний дизайнерський сифон, дренажний отвір якого співпадає зі стандартним зливним отвором раковини Sofia.

Придбати раковину REA Sofia Камінь Мрамор REA-U9908 можливо замовивши її на наших аукціонах у офіційного українського представника польського виробника сантехніки Rea - rea.com.ua.

На торговельних площадках нашого аукціону Ви можете віднайти велику колекцію умивальників дизайнерської лінії Rea Sofia, які є схожими за розмірами та кольоровою гамою, легко відрізняючись лише своїми відтінками. 

Скористайтесь цією пропозицією!

Основные характеристики Умивальник REA Sofia Камінь Мрамор REA-U9908

Код Виробника REA-U9908
Монтаж на Стільницю
Отверстие для смесителя Ні
Размер 34,5x41
Форма Овальна
Цвет Сірий,Grey
Высота 15 см
Гарантия 2 роки
Глубина 11 см
Длина 34,5 см
Коллекция
Ширина 41 см
Материал Кераміка,керамика

Отзывы о Умивальник REA Sofia Камінь Мрамор REA-U9908

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Sofia)