Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Умивальник REA Livia Сірий REA-U3801

Код: 47735
Артикул: REA-U3801
Производитель: REA
В наличии
5 588 грн 4 470 грн

Описание Умивальник REA Livia Сірий REA-U3801

Купити умивальник Rea Livia Сірий REA-U3801


Виробник сантехніки популярної брендової лінії Rea презентує шанувальникам своєї продукції квадратний з мякими заокругленими кутами світло - сірий умивальник Rea Livia REA-U3801. Серед великої дизайнерської колекції різної габаритності моделей умивальників він вирізняється досить невеликими розмірами та кольоровою сірою гамою, що нагадує сірий камінь, який досить часто зустрічається в природі. Ретельно придивившись до цієї елегантної моделі в сірому кольорі, Ви дійдете висновку, що вона ідеально підходить не лише для великих домашніх ванних, а навіть для мініатюрних вбиралень як домашніх, так і комерційних приміщень. Сіра прямокутна раковина Rea Livia REA-U3801 має досить практичну висоту бортика, яка дорівнює тринадцять з половиною сантиметрів при ширині – тридцять три з половиною сантиметри та довжині сірої чаші – сорок шість з половиною сантиметрів.

Замовивши пропоновану Вам модель раковини на даній сторінці сайту rea.com.ua, де представлена велика колекція сантехнічних продуктів виробника Rea, Ви зможете купити умивальник Rea Livia Сірий REA-U3801 без націнок посередників.

Практична накладна сіра модель раковини Rea Livia REA-U3801 задумана польським виробником Rea для установки на сучасну стільницю та підлогову шафу, яка використовується у ванних кімнатах. В окремих випадках, пов’язаних зі значною економією площі санвузлів, цю невелику модель умивальника можливо розмістити навіть на стандартній пральній машині.

Зверніть увагу, придбати раковину Rea Livia-U3801 є можливість у нас на сайті, попередньо замовивши цей товар на «rea.com.ua», оскільки це сайт представника в Україні польського виробника Rea.

Довершений у своїй елегантності та простоті, стилізований під натуральний світло – сірий камінь, умивальник Rea Livia REA-U3801 ідеально буде доукомплектований наступними продуктами виробника, які є необхідними для установки і монтажу – дизайнерським високим краном зі стандартним носиком в чорному кольорі, брендовим невеликим сифоном та круглим брендовим зливним клапаном чорного кольору, які представлено і Ви можете придбати на наших аукціонах.

Ця красива і практична модель раковини з імітацією сірого каменю, завдяки високотехнологічній лазерній обробці санкераміки має чудовий неповторний малюнок, є антибактеріальною, міцною стійкою до зовнішніх впливів, не боїться дрібних механічних пошкоджень, а також прекрасно миється з допомогою недороговартісних легких спеціальних засобів. 

Нагадаємо, що купити раковину Livia REA-U3801 можна замовивши його на українському сайті «rea.com.ua», де представлена продукція виробника сантехніки.

Скористайтесь цією пропозицією!



Відеоогляд Умивальник REA Livia Сірий REA-U3801 

Основные характеристики Умивальник REA Livia Сірий REA-U3801

Код Виробника REA-U3801
Монтаж на Стільницю
Отверстие для смесителя Ні
Поверхность Матова
Размер 33,5x46,5
Форма Прямокутна
Цвет Сірий Мат,grey matt
Высота 13,5 см
Гарантия 2 роки
Глубина 10,5 см
Длина 33,5 см
Коллекция
Ширина 46,5 см
Материал Кераміка,керамика

Отзывы о Умивальник REA Livia Сірий REA-U3801

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Livia)