Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Умивальник REA Linda Lava REA-U8695

Код: 47475
Артикул: REA-U8695
Производитель: REA
В наличии
5 588 грн 4 470 грн

Описание Умивальник REA Linda Lava REA-U8695

 Купити умивальник Rea Linda Lava REA-U8695

Дотримуючись сучасних брендових стилів та популярних фешн – тенденцій на ринку європейської сантехніки, польський виробник Rea, у співпраці з провідними європейськими дизайнерами, розробив та репрезентує сьогодні Вам унікальну глянцевого раковину Rea Linda Lava REA-U8695 з ніжним малюнком, що нагадує камінь мармур в білому кольорі з мазками тонованого відтінку «світлий беж». Покрита глазур’ю розкішна овальна раковина дизайнерської лінії Rea Linda виготовляється з високотехнологічного конгломерату – санітарної кераміки, яка імітує світлий богемний мармур.

Зверніть увагу, придбати раковину Rea Linda Lava REA-U8695 є можливість у нас на сайті, попередньо замовивши цей товар на «rea.com.ua», оскільки це сайт представника в Україні польського виробника Rea.

Цей високотехнологічний конгломерат гарантує родинам безпроблемну експлуатацію вишуканої раковини впродовж багатьох років, оскільки є стійким до дрібних пошкоджень і різних механічних впливів. Розміри моделі, що виглядає як вишуканий природний світлий мармур, є наступними: довжина виробу 48.5 сантиметрів,ширина - 34 сантиметри, глибина даної раковини - 14.5 сантиметрів.
 
Рекомендуємо купити раковину Rea Linda Lava REA-U8695 як власникам просторих ванних приміщень у приватних будинках, так і невеликих туалетних кімнат у стандартних квартирах, оскільки розміри чаші цього вишуканого та ніжного умивальника є середніх параметрів - вони вважаються універсальними. Презентовану раковину можливо придбати на даному українському сайті «rea.com.ua» – сайті представника в Україні європейського виробника сантехніки Rea.

Виготовлений під світлий мармур цей білий глянцевий сантехнічний виріб промислово-торгівельної польської компанії з виготовлення сантехнічної продукції Rea ідеально дивитиметься в середовищі сучасних сантехнічних продуктів виробника – пристінної чи окремо стоячої ванни, сучасної душової кабіни, стильного унітазу та дизайнерського біде. Елегантна модель умивальника Rea буде чудово доукомплектувати брендовий донний клапан Rea Clik- Clak та стильний високий змішувач в кольорі «золото», а також компактним сифон бренду Rea. Їх Ви зможете знайти та придбати на веб - сторінках нашого інтернет - магазину. 

Нагадаємо! Купити виготовлений під світлий мармур унікальний умивальник Rea Linda Lava Ви зможете у польського виробника на даній інтернет сторінці.

Ця раковина Rea Linda Lava з чудовим виглядом і бездоганною функціональністю  додасть Вашій ванній кімнаті вишуканої елегантності. Виготовляючи цей сантехнічний виріб з високоякісної санітарної кераміки дизайнери виробника Rea подбали і про емоційне сприйняття власниками цієї ї ніжної моделі.  

Скористайтесь цією пропозицією! 

Основные характеристики Умивальник REA Linda Lava REA-U8695

Код Виробника REA-U8695
Монтаж на Стільницю
Отверстие для смесителя Ні
Размер 34,1x48,3
Форма Овальна
Цвет Сірий,Grey
Высота 14,5 см
Гарантия 2 роки
Глубина 12 см
Длина 34,1 см
Дополнительно Діаметр зливного отвору: 45 мм
Коллекция
Ширина 48,3 см
Материал Кераміка,керамика

Отзывы о Умивальник REA Linda Lava REA-U8695

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Linda)