Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Умивальник REA Linda Граніт Матовий REA-U8567

Код: 47611
Артикул: REA-U8567
Производитель: REA
В наличии
4 532 грн 3 626 грн

Описание Умивальник REA Linda Граніт Матовий REA-U8567

Купити умивальник Rea Linda Граніт Матовий REA-U8567

Ознайомлюючи Вас з великою кількістю умивальників оригінальної дизайнерської лінії Rea Linda виробника сантехніки Rea, хочеться звернути Вашу увагу на модель - умивальник Rea Linda Граніт. Преміум-класу раковина Linda Граніт серед моделей колекції вирізняється неповторністю своєї чаші, виконаної у богемному стилі, з теплими бежевими відтінками світлого граніту з прекрасними тонованими переливами та, безсумнівно, з відмінною функціональністю та практичністю. Цей  сантехнічний продукт має чудове велике заглиблення раковини, яке дорівнює чотирнадцять з половиною сантиметрам, універсальну довжину вишуканої овальної чаші – сорок вісім з половиною сантиметрів та ширину, яка становить тридцять чотири сантиметри. Така форма та параметри дозволить розміщувати раковину Rea Linda Граніт дозволяють її розміщувати на стилізованій декорованій стільниці у сучасній вбиральні, оформленій в модерному стилі, чи ванній шафі, яка входить в комплект ванних меблів Вашого санвузла. Як коктейль різних стилів, так і правильне поєднання стильових деталей, ванних аксесуарів та сантехніки, стануть прекрасним обрамленням для цієї ніжної моделі.

На наших інтернет- аукціонах представлена дуже велика колекція моделей умивальників серії Rea Linda. Ці чудові колекційні моделі є теж можливість у нас придбати на даному сайті офіційного представника компанії Реа

Рекомендуємо купити раковину Rea Linda Граніт власникам, які дотримуватимуться рекомендацій дизайнерів та фешн - тенденцій на європейському ринку сантехніки. Чудовим доповненням до цього дизайнерського умивальника стануть комплектуючі у кольорі «золото»: оригінальна кругла зливна кнопка виробника Rea, стильний пляшкоподібний сифон та вишуканий високий  змішувач в золотому кольорі, які Ви зможете придбати на сторінках нашого аукціону.

Придбати умивальник Rea Linda Граніт Матовий REA-U8567, який має чудові характеристики і є практичним у користуванні допоможе наш сайт - «rea.com.ua».

Завдячуючи новітній сантехнічній кераміці - високотехнологічному конгломерату, з якого умивальник було виготовлено, модель є достатньо міцною і стійкою до зовнішніх факторів, вона не боїться механічних пошкоджень, різких температурних перепадів води, впливів сонячного ультрафіолету, всмоктування залишків води та бруду. Догляд за цією моделлю є простим і легким.

Нагадаємо, що купити раковину Rea Linda Граніт REA-U8567 за помірною ціною без участі посередників є змога на даній сторінці нашого сайту «rea.com.ua».

Скористайтесь цією пропозицією!

 

Основные характеристики Умивальник REA Linda Граніт Матовий REA-U8567

Код Виробника REA-U8567
Монтаж на Стільницю
Отверстие для смесителя Ні
Размер 34,1x48,3
Форма Овальна
Цвет Білий,белый
Высота 14,5 см
Гарантия 2 роки
Глубина 12 см
Длина 34,1 см
Коллекция
Ширина 48,3 см
Материал Кераміка,керамика

Отзывы о Умивальник REA Linda Граніт Матовий REA-U8567

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Royal)