Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Умивальник REA Kelly Міні REA-U8196

Код: 47625
Артикул: REA-U8196
Производитель: REA
В наличии
3 168 грн 2 534 грн

Описание Умивальник REA Kelly Міні REA-U8196

Купити умивальник Rea Kelly MINI REA-U8196


Якщо Вам подобаються керамічні умивальники невеликих розмірів, а площа Вашої ванної кімнати чи невеличкої вбиральні не дозволяє скористатись великогабаритною раковиною, тоді уважніше придивіться до класичної прямокутної моделі міні - раковина Rea Kelly MINI REA-U8196.


Класична прямокутна форма цього чудового умивальника та білизна невеликої чаші перетворять дизайнерську раковину Kelly MINI в справжню перлину Вашої вбиральні. Вам припадуть до смаку як візуальне сприйняття її форм, заокругленість кутових ліній чаші, так, власне, і сама її ціна. Досить прагматичний та елегантний умивальник Rea Kelly MINI буде не лише високофункціональною, а й дуже комфортною в побуті, економлячи простір Вашої невеликої ванної кімнати. Її розміри: 40 сантиметрів (довжина раковини)  х 31сантиметр (ширина раковини) х 13 сантиметрів (глибина бортика умивальника). 


Радимо купити раковину Rea Kelly MINI REA-U8196 тим родинам, в яких є велика кількість дітей, або тим власникам квартир та будинків, яким житлова площа не дозволяє облаштувати у своєму помешканні туалетну кімнату великих розмірів


Варто зазначити, що дану накладну модель міні - умивальника легко прилаштувати на сучасну стільницю, виготовлену зі штучних матеріалів, на ванну шафу з полицями та шухлядами і, якщо це потрібно, - навіть на стандартну пральну машину. Власникам невеликих комерційних приміщень теж припаде до душі варіант експлуатації Rea Kelly MINI в парному дуеті. 


Доречно буде використати парний варіант моделі і родинам з великою кількістю дітей, які зазвичай полюбляють бавитись з водою під час гігієнічних процедур. 

Заглиблення міні–раковини Rea не дає можливість дітям розбризкувати бавлячись на підлогу воду. 


Бажаєте купити умивальник Rea Kelly MINI REA-U8196 та заощадити на доставці? Тоді оформляйте замовлення на сайті офіційного представника в Україні польського виробника сантехнічних предметів для ванних кімнат Rea - «rea.com.ua». Безкоштовна доставка поширюється на всі товари!


На наших аукціонах сантехнічної продукції Rea також є змога віднайти та замовити повний комплект складових для установки та монтажу накладної моделі міні - умивальника на сучасну стільницю: стильний лаконічний сифон та невелику круглу кнопку зливу в кольорі «золото», а також в золотому кольорі невисокий змішувач для умивальника. Ці дизайнерські оригінальні  комплектуючі виробника Rea нададуть особливого шарму та вишуканості невеличкій моделі умивальника, що виготовлена з білосніжного конгломерату, який дозволяє в туалетній кімнаті підтримувати міні -  раковину у бездоганній чистоті. 


Бажаєте придбати раковину Rea Kelly MINI REA-U8196? Це правильний вибір та найкоротший шлях до перевтілення Вашого невеличкого санвузла в оновлену розкішну ванну кімнату!


Скористайтесь цією пропозицією!



Основные характеристики Умивальник REA Kelly Міні REA-U8196

Код Виробника REA-U8196
Монтаж на Стільницю
Отверстие для смесителя Є
Размер 31x41
Форма Прямокутна
Цвет Білий,white
Высота 13 см
Гарантия 2 роки
Глубина 11 см
Длина 31 см
Коллекция
Ширина 41 см
Материал Кераміка,керамика

Отзывы о Умивальник REA Kelly Міні REA-U8196

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Kelly)