Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Умивальник REA IDA SLIM Білий REA-U7400

Код: 47564
Артикул: REA-U7400
Производитель: REA
В наличии
3 432 грн 2 746 грн

Описание Умивальник REA IDA SLIM Білий REA-U7400

Купити Умивальник Rea IDA SLIM Білий REA-U7400

Притримуючись трендових форм та напрямів на ринку сантехніки, польські дизайнери та виробник Rea спроєктували і презентують Вам оригінальну модель, а саме умивальник Rea IDA SLIM. Кругла, покрита  глазур’ю раковина Rea IDA SLIM була виготовлена з високоякісної білосніжної блискучої санітарної кераміки, яка забезпечує власнику безперебійну надійну експлуатацію протягом багатьох років. Параметри розкішної моделі, що нагадує білосніжну невелику посудину  з середніми розмірами чаші та стандартною висотою бортика  раковини є такими, що легко впишуться в інтер`єр, як розкішної ванної кімнати, так і компактного санвузла в невеликій  квартирі.

Бажаєте купити умивальник Rea IDA SLIM Білий REA-U7400 та заощадити на доставці, тоді Вам варто саме зараз оформити замовлення на сайті офіційного представника в Україні польського виробника сантехнічних предметів для ванних кімнат Rea - «rea.com.ua»

Високотехнологічна санітарна кераміка, з якої виготовлено модель Rea IDA SLIM, є  сучасним конгломератом, що має велику стійкість до різних  зовнішніх факторів. Цей новітній матеріал характеризується надзвичайною міцністю, його не страшать впливове випромінювання ультрафіолету, яке не бачить людське око та високі температури води. Всупереч своїй вишуканості та тендітності раковина Rea IDA SLIM легко і швидко піддається чистці. Їй не потрібні спеціалізовані надпотужні мийні засоби. Достатньо протерти умивальник Rea IDA SLIM легким мильним розчином і вона знову сяятиме своїм білосніжним блиском. 


Нагадаємо, що придбати раковину Rea IDA SLIM Білий REA-U7400  є можливість  даній на сторінці  українського сайту офіційного представника польського виробника Rea.   

Витончену модель Rea IDA SLIM  Вам буде доречно доукомплектувати на нашому сайті золотим круглим дизайнерським донним клапаном Rea Clik- Clak, розкішним золотим високим змішувачем в кольорі «золото», який ідеально підійде по своїх параметрах даній моделі та компактним брендовим золотим сифоном, котрий слугуватиме вишуканим аксесуаром у ванній кімнаті, чудово гармоніюючи з іншими золотими деталями умивальника. 

Зверніть увагу, що купити раковину Rea IDA SLIM Ви можете знайти на сторінках нашого електронного каталогу продукції виробника - «rea.com.ua». 

Якщо Ви спробуєте створити  оригінальний дизайнерський інтерєр у власній ванній кімнаті  і в правильному порядку розташуєте сантехніку, предмети, аксесуари та ванні меблі, то у цьому приміщенні Вам завжди буде знаходитись приємно  і комфортно. 

Скористайтесь цією пропозицією!

Основные характеристики Умивальник REA IDA SLIM Білий REA-U7400

Код Виробника REA-U7400
Монтаж на Стільницю
Отверстие для смесителя Ні
Размер 36x36
Форма Кругла
Цвет Білий,white
Высота 14 см
Гарантия 2 роки
Глубина 11 см
Длина 36 см
Коллекция
Ширина 36 см
Материал Кераміка,керамика

Отзывы о Умивальник REA IDA SLIM Білий REA-U7400

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - IDA)