Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Умивальник REA ESTERA REA-U0756

Код: 47791
Артикул: REA-U0756
Производитель: REA
В наличии
21 340 грн 17 072 грн

Описание Умивальник REA ESTERA REA-U0756

Умивальник Rea ESTERA REA-U0756

Умивальник Rea ESTERA - це монолітний умивальник преміум-класу, виготовлений з високоякісної сантехнічної кераміки. Завдячуючи своїм мінімалістичним елегантним формам він чудово підійде для нової сучасної ванної кімнати та не буде зайвим, коли господарі захочуть оновити свою вбиральню і візьмуться переобладнувати її, перетворюючи у простору і стильну туалетну. Таким чином привнісши нотку розкоші у свій домашній інтер'єр.

 Неймовірно сучасна раковина Rea ESTERA з класичною формою чаші має спеціальні отвори, що використовуються під час монтажу та стандартний перелив 45 мм, що робить умивальник практичним і зручним у побутовому обслуговуванні. Змішувач для цього умивальника використовується високий підлоговий.

Купити умивальник Rea ESTERA REA-U0756 можна на сайті «rea.com.ua» - сайті офіційного представника в Україні польського виробника сантехніки Rea.

Використані під час виготовлення раковини Rea ESTERA новітні технології дозволяють умивальнику виглядати не лише зразково, а й легко чиститись і довговічно служити своїм господарям.

Окремо стоячий керамічний умивальник Rea ESTERA - це практичний варіант для Вашої домашньої ванної кімнати. Однак через специфічні габарити його буде доцільно використовувати в комерційних приміщеннях та державних установах високого рангу.

Біла раковина Rea ESTERA з розмірами в діаметрі 46 сантиметрів має висоту 81.5 сантиметр. Завдяки цій висоті підлоговим умивальником вільно зможуть скористатись члени великої родини різної статі: чоловіки, жінки, дітлахи. Треба зазначити, що раковина досить гарно дивиться в парному дуеті.

 Нагадаємо! Купити раковину Rea ESTERA REA-U0756 можна на сайті «rea.com.ua» – сайті офіційного представника в Україні виробника сантехніки Rea.

 Скористайтесь цією пропозицією!

Основные характеристики Умивальник REA ESTERA REA-U0756

Код Виробника REA-U0756
Монтаж Підлоговий
Отверстие для смесителя Ні
Размер 46,2x44,4
Форма Кругла
Цвет Білий,белый
Высота 81,4 см
Гарантия 2 роки
Глубина 13,5 см
Длина 46,2 см
Дополнительно Без Отвори для Змішувача без Переливу
Коллекция
Ширина 44,4 см
Материал Кераміка,керамика

Отзывы о Умивальник REA ESTERA REA-U0756

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.