Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Умивальник REA DAFNE 70 REA-U0190

Код: 47833
Артикул: REA-U0190
Производитель: REA
В наличии
4 532 грн 3 626 грн

Описание Умивальник REA DAFNE 70 REA-U0190

Умивальник  DAFNE 70 REA-U0190

 Якщо ви шанувальник не стільки оригінальних форм умивальників, скільки класичної білизни раковин, тоді Вам варто звернути увагу на дизайнерську модель умивальника DAFNE 70. Доступна вартість, розміри умивальника і його дизайн обов’язково припадуть до смаку прагматичному покупцю з дещо консервативними поглядами. Раковина DAFNE 70  є досить зручною в побуті, адже призначена для кріплення на стільницю. В такому випадку досить доречним буде використання 2 умивальника  DAFNE 70 REA-U0190   в комерційних приміщеннях – кафетеріях, барах, готелях, ресторанах. Особливо привабливо та цікаво виглядатиме в туалетних кімнатах  парний дует  раковин.

 Пропонуємо  купити  раковину DAFNE 70 REA-U0190 і сім’ям, в яких число членів є досить великим, а житлова площа не дозволяє обладнати кілька ванних кімнат. В домашніх умовах умивальник можна закріпити на спеціальну шафу, вбудувавши його в попередньо підготовлений отвір. Висота умивальника в такому випадку не буде важливою для вас і вам не доведеться шукати спеціальний кран. Дизайнерська модель раковини DAFNE 70 має переливний отвір та стандартний отвір під невисокий змішувач, який можна купити на сайті REA.COM.UA . Прямокутна раковина добре заглиблюється у стільницю, тому є безпечною для дітлахів, які полюбляють побавитись з водою. Власне і широка кромка та спеціальне заглиблення в раковині, які є характерними для умивальника DAFNE 70, не дозволять малюкам та дорослим залишати після себе воду на підлозі у ванній кімнаті.

 На нашому сайті REA.COM.UA ви зможете придбати і необхідний комплект для цієї раковини: сифон та донний клапан, адже всі отвори моделі є стандартними. Завдяки спеціальній технології модель є довговічною. Санітарна кераміка, з якої  виготовлений умивальник, добре миється, що дозволяє підтримувати у ванній кімнаті чистоту. А білосніжний колір 4 умивальника DAFNE 70 та його універсальна форма  нададуть приміщенню привабливого зовнішнього вигляду.

На офіційному сайті польського виробника REA представлена колекція умивальників DAFNE .

 Нагадаємо! Купити раковину DAFNE 70 можна замовивши його на офіційному сайті польського виробника Rea в Україні - REA.COM.UA .

 Раковина DAFNE додасть вашій ванній кімнаті сучасного вигляду!

 

Скористайтесь цією пропозицією!

 

Основные характеристики Умивальник REA DAFNE 70 REA-U0190

Код Виробника REA-U0190
Монтаж Меблевий
Размер 46,5x71
Форма Прямокутна
Цвет Білий,белый
Высота 20 см
Гарантия 2 роки
Глубина 13,5 см
Длина 46,5 см
Дополнительно з отвором для змішувача
Коллекция
Ширина 71 см
Материал Кераміка,керамика

Отзывы о Умивальник REA DAFNE 70 REA-U0190

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Dafne)