Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Умивальник REA Amelia 48 REA-U0416

Код: 47800
Артикул: REA-U0416
Производитель: REA
В наличии
3 080 грн 2 464 грн

Описание Умивальник REA Amelia 48 REA-U0416

Купити Умивальник Rea Amelia 48 REA-U0416


Презентуємо Вам накладний овальний умивальник Rea Amelia 48 середніх габаритів, який було виготовлено з білої сантехнічної антибактеріальної кераміки, що не боїться зовнішніх впливів. Ця чудова білосніжна раковина Rea Amelia 48 REA-U0416 за короткий час отримала велику популярність на наших аукціонах серед покупців.

Нагадаємо, купити раковину Rea Amelia 48 Вам буде легко знайти та замовити на сайті представника в Україні виробника сантехніки Rea - «rea.com.ua».

Оскільки дана модель виготовлена накладною, то прилаштувавши її на стільницю з дерева чи з каменю, Ви надасте будь – якій ванній кімнаті нового сучасного вигляду. А завдячуючи специфічній формі, дана раковина – досягнете справжнього комфорту. Керуючись обраним дизайнерським рішенням, модель можливо встановити в класичному варіанті – посередині стільниці, а також, як варіант, – збоку стільниці. Кераміка, з якої зроблено цю раковину, є довговічною, легко миється, не вимагаючи спеціальних мийних засобів.


Купити умивальник Rea Amelia 48 REA-U0416 можна замовивши його на сайті «rea.com.ua» – сайті офіційного представника в Україні польського виробника сантехніки Rea.

В асортименті товарів виробника Rea, презентованих на нашому сайті, є змішувачі, донні клапани та сифони у варіантах кольорів – «золото», «хром» та «чорний мат», які Ви можете придбати для комплектації моделі раковини Rea Amelia 48. Накладна та овальна мийка Rea Amelia 48 містить в собі підвищену функціональність за рахунок універсальних розмірів  – 48,5 см х 34 см х 14.5 см. 


Накладна раковина Rea Amelia 48 ідеально поєднується зі змішувачем висотою не менше 26-30 см, що кріпиться безпосередньо на стільницю.

Також на нашому сайті Ви знайдете велику колекцію умивальників Amelia в кольорах - «білий глянець» та «чорний глянець», а також такий, що імітує рукотворний декоративний камінь. 

Бажаєте замовити раковину Rea Amelia 48 REA-U0416 надзвичайно простим та зручним способом? Просто натисніть кнопку «Купити в 1 клік» - та за лічені хвилини ми отримаємо Ваше замовлення та приступимо до його обробки. 


Накладні та овальні умивальники – це рішення, яке останнім часом стає все більш популярним. Поєднуючи умивальник і стільницю, ми отримуємо багато вільного місця для аксесуарів, які ми використовуємо щодня. Але не слід забувати про не менш важливі елементи у візуальному розширенні та організації простору - це освітлення та дзеркало, які допоможуть людині грамотно організувати та створити затишний інтер'єр.




Скористайтесь цією пропозицією!


Основные характеристики Умивальник REA Amelia 48 REA-U0416

Код Виробника REA-U0416
Монтаж на Стільницю
Отверстие для смесителя Ні
Размер 34,5x47,8
Форма Овальна
Цвет Білий,белый
Высота 13,5 см
Гарантия 2 роки
Глубина 10,6 см
Длина 34,5 см
Дополнительно Вага 8,5 кг
Коллекция
Ширина 47,8 см
Материал Кераміка,керамика

Отзывы о Умивальник REA Amelia 48 REA-U0416

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Amelia)