Корзина
В корзине пусто!
Это никогда не поздно исправить :)

Гігієнічний Душ REA Loop Хром REA-B4106

Код: 47530
Артикул: REA-B4106
Производитель: REA
В наличии
5 104 грн 4 083 грн

Описание Гігієнічний Душ REA Loop Хром REA-B4106

Купити Гігієнічний Душ REA Loop Хром REA-B4106


Хочемо презентувати Вам сантехнічну новинку польського виробника Rea – гігієнічна система REA Loop Хром, яка продається на нашому інтернет - аукціоні з комплектом складових для прихованого монтажу. Володіючи бездоганним зовнішнім виглядом та витонченими формами, виготовлений виробником в традиційному кольорі «хром», сучасний гігієнічний Душ REA Loop Хром довго служитиме своїм власникам завдяки своїй конструкції та бездоганному конгломерату латуні. Саме основа, котра була виготовлена із латуні та стійке до зовнішніх впливів хромування дозволяють експлуатувати цей сантехнічний продукт без перешкод багато років. 


Купити змішувач для біде REA Loop Хром REA-B4106 - можливо на сайті представника в Україні польського виробника сантехнічних предметів для ванних кімнат Rea - «rea.com.ua».

Варто зазначити, що для зручного користування цим сучасним гігієнічним душем дизайнерської лінії REA Loop, виробник  заклав в його комплектацію металічний шланг довжиною 1 метр 20 сантиметрів, який є достатньо довгим і гнучким для комфортного користування і видовжену витончену лійку невеличких розмірів з  тримачем для неї, який кріпиться до основи. 


Допомагатиме користуватись гігієнічною системою REA Loop Хром невеличкий важіль на керамічній хромованій основі, який слугує регулятором температури та напору води. Виготовлений виробником вищевказаний змішувач для біде REA Loop Хром чудово доповнить змішувач для ванни, душової системи та умивальника в кольорі «хром» польського виробника. Ці сантехнічні новинки даного виробника Ви теж зможете віднайти та придбати на спеціалізованих сторінках нашого сайту.


Доречно буде зауважити, що купити гігієнічний Душ REA Loop Хром REA-B4106 на сайті rea.com.ua можливо за досить помірною ціною без участі посередників. 

Ефективні алгоритми дизайнерського конструювання цього сантехнічного механізму виробника ефектно заповнять собою простір будь – якої ванної кімнати. А традиційний варіант розташування цієї оригінальної моделі біля унітазу та раковини біде перетворить приміщення Вашої туалетної кімнати на більш функціональне та комфортне приміщення. 


Нагадуємо, що придбати змішувач для біде REA Loop Хром REA-B4106 Ви зможете у нас на сайті, попередньо замовивши цей товар на «rea.com.ua», оскільки це сайт представника в Україні польського виробника Rea.


Скористайтесь цією пропозицією!


Основные характеристики Гігієнічний Душ REA Loop Хром REA-B4106

Вигляд Увімкнення Одноважільний
Код Виробника REA-B4106
Стиль Сучасний
Тип установки на стіну
Цвет Хром
Встраиваемая система Так
Гарантия 2 роки
Дополнительно з'єднувальні шланги, кріпильні гвинти, прокладки та душовий шланг довжиною 120 см в комплекті
Коллекция
Механизм Керамічний Картридж
Тип смесителя Прихованого Монтажу
Материал Латунь

Отзывы о Гігієнічний Душ REA Loop Хром REA-B4106

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Нет отзывов об этом товаре.

Товары из коллекции (Колекція - Loop)